Droppin AS ble grunnlagt i juni 2015 over en kaffe på Stavangers beste kafé.  Ideen er basert på at det både var vanskelig og tungvint å finne ledige timer, finne pris, sammenligne priser, vite hvilke salonger som tilbyr hva. Og, ikke minst hvor er alle salongene? Noen ganger trenger du jo time akkurat NÅ! I tillegg hadde det vært veldig greit om vi kunne lest noe om dem, hva sa andre  kunder. Det har vært en lang vei frem, det er en jungel av behandlinger og priser!

Vår misjon er å gjøre det enkelt å finne ledige timer til gode priser hos frisør- og velværesalonger i dag, i morgen og i overimorgen. Salongene legger ut ledige timer i siste en liten til en miks av rabatterte og ordinære priser.  Her er det lurt å sjekke ofte, plutselig legger en salong ut en ledig time til superpris om 1 time, fordi en kunde avbestilte i siste liten. Endelig lønner det seg å bestille time i siste liten!

For profesjonelle tilbydere er Droppin en ny salg - og markedsføringskanal. Har du ledige timer i dag, i morgen og i over i morgen? Droppin gjør det mulig å bli funnet og booket av eksisterende og nye kunder. Kundene dine orienterer seg på nett, og vi hjelper deg å være synlig.

Droppin er et gründerselskap fra Stavanger. Ideen bak tjenesten var at det tok tid å ringe rundt eller sjekke hver salongs nettside for ledig time. Vi ønsket en kjapp oversikt, hvor du fikk opp hvem som hadde ledig til hvilken pris i dag, i morgen og i overimorgen.

Vi mener at kan du gjøre en god deal på frisør og velvære, ja, da kan du unne deg det litt oftere! Derfor legger salongene ut en andel timer i siste liten til en rabatt på mellom 20-50 %. Det betyr at er du fleksibel og hiver deg rundt, kan du gjøre en god deal og salongen får en ny kunde!