Microneedling er en behandling som ved bruk av spesialdesignede utstyr fungerer som et stempel hvor små nåler føres over huden og lager små kanaler i huden. De små skadene som blir påført gir huden beskjed, om at her er en skade som må repareres, og collagenproduksjonen i huden settes naturlig igang. Collagen bidrar til fasthet i huden. Microneelding gir gode resultater på aknearr, pågrunn av at huden har behov for fornyelse i dybden. Microneedling har også god virkning på en aldrende hud, fordi huden blir mer åpen og mottakelig for aktive anti age ingredienser som blir brukt. 

Laserbehandling er en behandling som er svært effektiv, og som nå tilbys flere  plasser. Behandling med laser kan man benytte på arr og fødselsmerker, rynker og akne.
Formålet med behadlinec er å kunne reparere huden på et dypere nivå, samt fjerne eller redusere synlighet av «problemet», f.eks rynker, akne og arr.
Laserbehandling kan også ha en effekt på solskadet hud.

En kjemisk peeling er en behandling som bruker aktive og effektive virkestoffer som fruktsyrer, melkesyrer og andre syrer. Disse virkestoffene har en effekt på huden som virker effektiv på akne, ujevn pigmentering, rynker og mye mer.  Kjemisk peeling jobber noe dypere i huden enn andre hjemme-produkter, og fjerner døde hudceller fra det ytterste laget i huden.
Kjemisk peeling er gjerne behandlinger som selges som kurer på 3-6 ganger. Behandlingene er svært effektive, men er enda bedre om man har en streng hudpleie rutine hjemme, som samkjører med salong-behandlingen.