Hjemmespa er fantastisk, og noen av de beste, raske spa behandlingene gjør man hjemme. Men er du som oss? Og av og til ønsker at noen andre skal gjøre jobben for deg? Da finner du flere gode behandlinger og priser i appen. 

Her er noen av våre favoritter når været blir kaldt og grått:

Aromamassasje:

En deilig og avslappende massasje. Her kan man booke seg enten 60 minutter eller 90 minutter med fantastisk avslappende kroppsmassasje.

Legg bekymringene dine fra deg denne timen og nyt tilværelsen hos en av våre beste massører.

Kroppspeeling:

Få av alle tørre flak etter sommeren. Ikke vær bekymret for den solbrune fargen. Har du brukt god faktor så sitter fargen bedre enn du tror.

Få av den tørre sommerhuden og bli lett massert med bodylotion etter. En undervurdert behandling som virkelig gjør underverk for huden.

Kjemisk peeling:

Kanskje ikke den mest behagelige behandlingen, men gjett om dette gjør susen!

Sliter du med at det har kommet mer pigmentflekker etter sommeren, uren hud, eller trenger du rett og slett en skikkelig boost for huden?

Kjemisk peeling, og urtepeeling, bruker sterke ingredienser som effektivt jobber ned dypt i huden. Behandlingene gir raske resultater og det finnes en behandling for alle.

Fotpleie:

Kanskje du, som oss, har trasket langs strandpromenadene kveld etter kveld? Eller hatt en travel men vellykket storbyferie?

Føttene våre trenger pleie uansett hvordan ferien har vært. Sett deg i en god stol, gjerne en kopp kaffe, og la noen andre ordne opp for deg.

I Droppin kan du booke både klassisk fotpleie og medisinsk fotpleie, alt etter hvilket behov man har. Forskjellen kan du lese mer om her.