Før du vet ordet av det, så er sommeren her!

Og da er det kjedelig å ha glemt sommerskrubben!

Når du skrubber kroppen kvitter du deg med døde hudceller som igjen gjør at brunfargen vil sitte lenger! Og det vil vi vel alle? 

 

 

Les mer om Droppins beste tips på behandling her

Vanlig lakk eller shellac?

Shellac er en form for gelé lakk. Den største forskjellen mellom gelélakk og vanlig neglelakk er at gelélakk herdes ved hjelp av UV-lys, mens vanlig lakk lufttørker.

En gelé lakk varer som regel mye lengre enn vanlig lakk og kan komme i både matt finish og blank.

Vanlig lakk kan man forvente skal sitte fint i 2-4 dager, med god lakk og godt arbeid kan man få et fint resultat i opptil 1 uke. Ønkser man et resultat som varer lengre, gjerne et par uker, er shellac et godt alternativ. 

Våre samarbeidspartnere og salonger som tilbyr shellac og kunstnegler brenner for yrket sitt, og du kan forvente topp resultat og flotte design. Her vil du også få tips til hvordan man fjerner shellac.

 

Les mer om shellac her

NYE BEHANDLINGER I DROPPIN! Les mer om våre nye behandlinger her. 

Microneedling er en behandling som ved bruk av spesialdesignede utstyr fungerer som et stempel hvor små nåler føres over huden og lager små kanaler i huden

Kjemisk peeling er en behandling som bruker aktive og effektive virkestoffer som fruktsyrer, melkesyrer og andre syrer

Laserbehandling er en behandling som er svært effektiv, og som nå tilbys flere  plasser

Les våre 10 beste tips om hudpleie og fotpleie. Hvordan skal man på best måte opprettholde en sunn og frisk hud? Og hvordan skal man på beste måte behandle føttene våre, for å unngå ulike plager?