10 beste tips for hudpleie

Ønsker du å lære mer om hvordan ta vare på huden din?

Les de 10 beste tips for hudpleie

 

10 beste tips for sunne føtter

God fothelse er optimalt for en bedre hverdag

Les de 10 beste tipsene for fotpleie

Visste du at du får en mer langvarig og dypere farge ved å gjøre en god kroppspeeling før sommeren?

Grunnen til dette er at man får fjernet de døde hudcellene som ligger øverst på huden.  Hos de fleste salonger får man full kroppspeeling før man dusjer av seg overflødig skrubb og død hud, etterpå blir man smurt inn i nærende krem med deilige masserende grep (dette er da ikke en massasje).   Behandlingen tar omtrent 30 min +/-


 


 

Hvorfor unne seg en massasje?


En av effektene med massasje er først og fremst at man kobler av og får en god avslapning, enten i en hektisk hverdag eller i helgen. En annen fordel med massasje er at musklene blir mer smidige og elastiske. Med andre ord kan man se at blodsirkulasjonen øker, temperaturen i musklene øker, og stresshormonene i kroppen minker. Massasje fremmer også blod- oglymfesirkulasjonen og gjør at kroppen kvitter seg med avfallsstoffer.

Hva er vippeløft og hvordan gjøres det?


Vippeløft er en behandling for deg som ønsker en mer naturlig måte å få dine vipper til å virke lengre og gi mer volum. Vippeløft løfter vippene uten å krølle, og behandlingen gir et vakkert åpent blikk.
Varigheten av vippeløft kan variere noe, men en periode fra 4-7 uker.

Vippene løftes ved hjelp av silikonpads/ruller som legges langs vippekanten, vippene løftes så forsiktig opp og festes på rullen ved hjelp av en vannbasert gelé. Deretter påføres permgel. Noen farger også vippene her, dette er selvvalgt. Behandlingen tar omtrent 45 minutter, og er svært behagelig.

Shellac eller vanlig lakk til fotpleien?

Shellac er en form for gelélakk. Den største forskjellen mellom gelélakk og vanlig neglelakk er at gelélakk herdes ved hjelp av UV-lys, mens vanlig lakk lufttørker.
Gelélakk varer som regel mye lengre enn vanlig lakk. Shellac er en blanding mellom 50% vanlig lakk og 50% gelélakk. Gelélakk kan komme i både matt finish og blank.

Ved fjerning av gelélakk har noen salonger ulike metoder. En av de mest brukte metodene, er at man filer av litt av topplaget av lakken. Deretter legges en bomullsdott dynket i fjerner med aceton, og pakkes inn med folie på neglen. Det er viktig at dette gjøres riktig, og gjerne profesjonelt, slik at man ikke gjør skade på sin egen negl.